Visdomstand kirurgi

Impacted-wisdom-tooth Emellanåt kan det finnas behov att göra mer än att bara avlägsna tandsten, göra en lagning eller få en krona eller brygga insatt. Då har vi kompetensen och den långa erfarenheten att göra tandkirurgiska ingrepp. Vi ombesörjer själva samtliga typer av operationer, t.ex. utdragning av komplicerade visdomständer.

Min passion har alltid varit att hjälpa människor som har ont i tänderna, det får mig att rädda resten av min dag.

 

 

 

 

visdom-kirugi

Välkommen till tandläkare Robel Hanna i Södertälje                       

Vi erbjuder tandvård i en lugn och trygg miljö. I vår klinik blir du omhändertagen och är alltid välkommen med frågor och funderingar.

Vi har många års erfarenhet av implantat, protetik, akuttandvård, tandblekningar och mycket mer. Vi erbjuder tandvård i en lugn och trygg miljö. I vår klinik blir du omhändertagen och är alltid välkommen med frågor och funderingar. Dina önskemål och krav lägger grunden för den vård vi erbjuder dig.
Känner du oro inför ditt besök hos oss är det bra att du berättar det – vi tar din oro på allvar. Självklart gör vi allt för att du ska känna dig trygg hos oss.

Vi har många års samlad erfarenhet inom tandvård och kundomvårdnad. Välkommen att boka tid för undersökning och konsultation. Naturligtvis tar vi emot akuta fall efter tidsbeställning – dock ej helger.

Efter röntgen och diagnostik framställs en behandlingsplan samt ett kostnadsförslag. Vi utför förebyggande behandlingar, implantat, lagningar, rotfyllningar och tanduttagningar. Vårt fokus ligger på att göra det effektivt och skickligt – till din tillfredsställelse.