Tandblekning

Tandblekning hos tandläkare.

En stor del av de som önskar bleka sina tänder upplever att det känns tryggare att göra det hos en tandläkare. Precis som i hemmet använder tandläkaren en gel med väteperoxid. Den avgörande skillnaden tandläkarens gel är mer koncentrerad. För att påskynda processen kombineras den dessutom med belysning med hjälp av en lågenergilampa eller laser.

Vad kostar tandblekning hos tandläkaren?
Att bleka tänder kostar vanligtvis 1 500 – 3 000 kronor. I priset ingår även en skyddande massa runt tänderna vilket är en fördel om man har skador efter tandborstning eller dylikt. Man får själv välja om man vill låta tandläkaren utföra hela blekningen eller om man bara vill låta göra en speciellt formgjuten skena för att sedan köpa blekmedel och göra resten på egen hand.

Tandblekning i Södertälje hos Tandfix.se

Bleka tänderna säkert och effektivt med oss. Tandblekning går även bra att göra hemma. Kontakta oss så berättar vi mer.

Välkommen till tandläkare Robel Hanna i Södertälje                       

Vi erbjuder tandvård i en lugn och trygg miljö. I vår klinik blir du omhändertagen och är alltid välkommen med frågor och funderingar.

Vi har många års erfarenhet av implantat, protetik, akuttandvård, tandblekningar och mycket mer. Vi erbjuder tandvård i en lugn och trygg miljö. I vår klinik blir du omhändertagen och är alltid välkommen med frågor och funderingar. Dina önskemål och krav lägger grunden för den vård vi erbjuder dig.
Känner du oro inför ditt besök hos oss är det bra att du berättar det – vi tar din oro på allvar. Självklart gör vi allt för att du ska känna dig trygg hos oss.

Vi har många års samlad erfarenhet inom tandvård och kundomvårdnad. Välkommen att boka tid för undersökning och konsultation. Naturligtvis tar vi emot akuta fall efter tidsbeställning – dock ej helger.

Efter röntgen och diagnostik framställs en behandlingsplan samt ett kostnadsförslag. Vi utför förebyggande behandlingar, implantat, lagningar, rotfyllningar och tanduttagningar. Vårt fokus ligger på att göra det effektivt och skickligt – till din tillfredsställelse.