Tandläkare Robel Hanna

Vår önskan är att ge dig bästa möjliga vård och har därför utökat vår kompetens med implantatkirurgi, visdomskirurgi, bentransplantat, sinus lyft. Det vi kan hjälpa dig med sträcker sig alltifrån allmän tandvård till avancerade implantatbehandlingar. Vår strävan att utvecklas slutar inte här, vi arbetar kontinuerligt med utveckling av vår verksamhet för att kunna behandla dig på bästa sätt. Utför avancerad protetik behändig med god resultat.

tandläkare-robel-hanna

Sedan starten för 18 år sedan har vi haft nöjet att behandla ett stort antal nöjda patienter, vi hoppas du är en av dem. Välkommen att besöka oss även du!

Välkommen till tandläkare Robel Hanna i Södertälje                       

Vi erbjuder tandvård i en lugn och trygg miljö. I vår klinik blir du omhändertagen och är alltid välkommen med frågor och funderingar.

Vi har många års erfarenhet av implantat, protetik, akuttandvård, tandblekningar och mycket mer. Vi erbjuder tandvård i en lugn och trygg miljö. I vår klinik blir du omhändertagen och är alltid välkommen med frågor och funderingar. Dina önskemål och krav lägger grunden för den vård vi erbjuder dig.
Känner du oro inför ditt besök hos oss är det bra att du berättar det – vi tar din oro på allvar. Självklart gör vi allt för att du ska känna dig trygg hos oss.

Vi har många års samlad erfarenhet inom tandvård och kundomvårdnad. Välkommen att boka tid för undersökning och konsultation. Naturligtvis tar vi emot akuta fall efter tidsbeställning – dock ej helger.

Efter röntgen och diagnostik framställs en behandlingsplan samt ett kostnadsförslag. Vi utför förebyggande behandlingar, implantat, lagningar, rotfyllningar och tanduttagningar. Vårt fokus ligger på att göra det effektivt och skickligt – till din tillfredsställelse.