Tandkliniken i Södertälje

Välkommen till Tandfix Tandkliniken, din tandläkare i Södertälje! Vi är en modern klinik med fokus på patienten, bra priser och duktig tandläkare. Vår moderna utrustning är helt digitaliserad och vi arbetar för en funktionell. Vår klinik är givetvis ansluten till Försäkringskassan.

• Vi inriktar oss på modern, förebyggande, funktionell och estetisk tandvård.
• Vi har kompetensen att erbjuda ett brett utbud av allt från allmäntandvård till implantat.
• Tandläkarmottagningen ligger i framkanten när det gäller teknik och utrustning och är idag helt digitaliserad.
• Vi behärskar många språk på kliniken; svenska, engelska, bulgariska, arabiska och syrianska.

Prislista

För att få sina tänder undersökta kan man välja mellan Folktandvården eller till en privat mottagning. Skillnaderna mellan de olika regierna varierar, men i valet mellan dessa kan faktorer som kostnad och utbudet av tillgängliga tider spela in.

Tandläkare Robel Hanna har själv valt att justera sina priser enligt försäkringskassans rekommendations prislista. Vänd dig till tandläkare Robel Hanna om du värdesätter kontinuitet och önskar besöka samma tandläkare under många år.

Anna's Hummingbird~ Calypte Anna ~ Southern California Native

När mina patienter behöver mig finns jag alltid för dem. Välkommen du också.

Välkommen till tandläkare Robel Hanna i Södertälje                       

Vi erbjuder tandvård i en lugn och trygg miljö. I vår klinik blir du omhändertagen och är alltid välkommen med frågor och funderingar.

Vi har många års erfarenhet av implantat, protetik, akuttandvård, tandblekningar och mycket mer. Vi erbjuder tandvård i en lugn och trygg miljö. I vår klinik blir du omhändertagen och är alltid välkommen med frågor och funderingar. Dina önskemål och krav lägger grunden för den vård vi erbjuder dig.
Känner du oro inför ditt besök hos oss är det bra att du berättar det – vi tar din oro på allvar. Självklart gör vi allt för att du ska känna dig trygg hos oss.

Vi har många års samlad erfarenhet inom tandvård och kundomvårdnad. Välkommen att boka tid för undersökning och konsultation. Naturligtvis tar vi emot akuta fall efter tidsbeställning – dock ej helger.

Efter röntgen och diagnostik framställs en behandlingsplan samt ett kostnadsförslag. Vi utför förebyggande behandlingar, implantat, lagningar, rotfyllningar och tanduttagningar. Vårt fokus ligger på att göra det effektivt och skickligt – till din tillfredsställelse.