Implantat

Vem behöver tandimplantat?

-Personer som är helt tandlösa i en eller ibland bägge käkarna.
-Personer som förlorat en eller flera tänder genom en olyckshändelse.
-Personer med i vissa fall långt gången tandlossning.
-Personer som fått tänder utdragna på grund av mycket karies.

straumann

Implantat – “För ökad livskvalitet”

Vi erbjuder hela skalan av behandlingar, allt från singelimplantat till hela käkar. All planering, operation, utprovning och fastsättning av dina nya tänder genomförs i vår klinik. Det innebär att vi finns till hands för dig under hela implantatbehandlingen. Att allt utförs i en och samma klinik är smidigt, men vi är även övertygade om att det ger ett överlägset resultat i slutändan. Kvalitet är en nyckelfaktor, både för dig och för oss. Därför använder vi enbart välbeprövade implantat där det finns en lång rad studier som visar att de fungerar över tid.
Vi arbetar i enlighet med ett s.k. ”Tissue care concept”. Det innebär att snygga tänder är av stor vikt men att ett fint och friskt tandkött runt implantatet är minst lika viktigt. Känn dig trygg; tandläkare Robel Hanna, som genomför dessa operationer, har utfört mer än 1000 implantat och har 10 års erfarenhet med implantat.

“Hur går Implantat till?”

Den vanligaste behandlingsprocessen hos oss:
Första besöket: Vi planerar din terapi och du får ett konkret och fast pris.

Andra besöket: Operation och insättning av dina implantat. Stygnen avlägsnas efter 8-12 dagar. Läkningstiden är vanligtvis 6-10 veckor.

Tredje besöket: Avtryckstagning och beställning av dina nya tänder hos vår tandtekniker. Tandteknikern behöver ca 15 arbetsdagar där ingår 2-3 provningar för att framställa dina tänder.

Fjärde besöket: Du får dina nya specialanpassade tänder.

implant

Vi anlitar tre unika leverantörer; Nobel Biocare, Straumann och Protera. Vi beställer implantat direkt från företaget.

Behandlingen går ut på att ersätta enstaka tandförluster och helt tandlösa käkar som restaureras med konstgjorda tänder förankrade i käken. Den primära delen av behandlingen är kirurgisk, där titanskruvar så kallade fixturer får läka in i käkbenet. När läkningsprocessen är slut utförs själva tandersättningen. För din bekvämlighet och för bästa slutresultat genomför vi som sagt hela behandlingen hos oss.

För mer inormation besök hemsida:

www.straumann.se
www.nobelbiocare.com
www.protera.se

Välkommen till tandläkare Robel Hanna i Södertälje                       

Vi erbjuder tandvård i en lugn och trygg miljö. I vår klinik blir du omhändertagen och är alltid välkommen med frågor och funderingar.

Vi har många års erfarenhet av implantat, protetik, akuttandvård, tandblekningar och mycket mer. Vi erbjuder tandvård i en lugn och trygg miljö. I vår klinik blir du omhändertagen och är alltid välkommen med frågor och funderingar. Dina önskemål och krav lägger grunden för den vård vi erbjuder dig.
Känner du oro inför ditt besök hos oss är det bra att du berättar det – vi tar din oro på allvar. Självklart gör vi allt för att du ska känna dig trygg hos oss.

Vi har många års samlad erfarenhet inom tandvård och kundomvårdnad. Välkommen att boka tid för undersökning och konsultation. Naturligtvis tar vi emot akuta fall efter tidsbeställning – dock ej helger.

Efter röntgen och diagnostik framställs en behandlingsplan samt ett kostnadsförslag. Vi utför förebyggande behandlingar, implantat, lagningar, rotfyllningar och tanduttagningar. Vårt fokus ligger på att göra det effektivt och skickligt – till din tillfredsställelse.