Estetisk tandvård

En viktig policy i vår verksamhet är att använda metaller i så liten utsträckning som möjligt. Lyckligtvis står ett brett utbud av ersättningsmaterial såsom porslin- och zirkonium (metall fria) tandkronor, E.Max, Empress inlägg/kronor och broar till vårt förfogande.

Dagens patienter är oerhört medvetna och kräver en betydande kompetens för att tillgodose sina behov. Därför har vi tagit fram ett eget koncept för att uppnå optimal estetik. Med hjälp av skickliga tandtekniker som målar in de specifika effekterna på tänderna är vi övertygade om att vi kan tillfredsställa även den mest kräsna patienten.

Känner du obehag av sprutor hos tandläkaren? Då kan Wand vara det rätta alternativet för dig.
4 av 10 känner obehag av att gå till tandläkaren. Ofta är detta relaterat till en rädsla eller oro för den traditionella bedövningssprutan.

the-wand

Bedövning med Wand innebär:
-Ny teknik med bedövningspenna – ingen traditionell spruta.
-Mer lokal bedövning – bedövar en tand i taget.
-Ingen bedövning i läppar, tunga och kinder.
-En behaglig, datorstyrd injektion.
-Snabbare behandling med färre stick

estetisk-tandvård-tandfix.se_

Min passion har alltid varit att hjälpa människor som har ont i tänderna, det får mig att rädda resten av min dag.

Välkommen till tandläkare Robel Hanna i Södertälje                       

Vi erbjuder tandvård i en lugn och trygg miljö. I vår klinik blir du omhändertagen och är alltid välkommen med frågor och funderingar.

Vi har många års erfarenhet av implantat, protetik, akuttandvård, tandblekningar och mycket mer. Vi erbjuder tandvård i en lugn och trygg miljö. I vår klinik blir du omhändertagen och är alltid välkommen med frågor och funderingar. Dina önskemål och krav lägger grunden för den vård vi erbjuder dig.
Känner du oro inför ditt besök hos oss är det bra att du berättar det – vi tar din oro på allvar. Självklart gör vi allt för att du ska känna dig trygg hos oss.

Vi har många års samlad erfarenhet inom tandvård och kundomvårdnad. Välkommen att boka tid för undersökning och konsultation. Naturligtvis tar vi emot akuta fall efter tidsbeställning – dock ej helger.

Efter röntgen och diagnostik framställs en behandlingsplan samt ett kostnadsförslag. Vi utför förebyggande behandlingar, implantat, lagningar, rotfyllningar och tanduttagningar. Vårt fokus ligger på att göra det effektivt och skickligt – till din tillfredsställelse.